Wij werken samen met een vast gespecialiseerd team.

Regisseur, productie, cameravrouw en editor

Kaylee

+316 466 656 46


Kaylee is de eigenaar van Okay Media. Naast het managen van Okay Media zorgt zij ervoor dat al het (pre-/post)productiewerk prima op rolletjes loopt, schrijft concepten, filmt op locatie en monteert alles vervolgens in zijn geheel tot een eindfilm. Ook kan het zijn dat ze aanwezig zal zijn als regisseur voor het team op de set en als editor achter haar computer.

Mocht u bijvoorbeeld behoefte hebben aan castings voor acteurs/actrices, bepaalde locaties, een speciale stijl/kleur in de montage, catering op de set, dan zorgt Kaylee dat dat allemaal geregeld wordt. Zo kunt u gewoon door met werken, terwijl zij alles voor u regelt!
Licht-/camerman

Sybren


Sybren, is onze licht-/ en tweede cameraman. Sybren heeft een goed oog voor detail en kan heel geconcentreerd werken. Hij heeft een duidelijke en rustige manier van communiceren en is een fijn aanspreekpunt op de set
.
Voor een groot deel in de video is licht enorm belangrijk, zonder goede belichting kan je video er meteen heel anders en minder professioneel uit zien. Sybren weet precies hoe hij dit aan moet pakken.
Sound Designer / componist

Rick


Rick, is onze top sound designer en componist. Niemand wilt een video waarbij de audio bijna onverstaanbaar is, het heel korrelig klinkt of heel veel ruis in zit. Op het moment dat we extern audio moeten opnemen, zorgt hij ervoor dat het goed wordt afgemixed en het maximale uit het geluid gehaald kan worden. Zo kunnen we tot aan bioscoopgeluid leveren!

Naast het verzorgen van de audio, maakt hij zelf muziek. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde stijl muziek, die nog nooit eerder is gebruikt en helemaal origineel? Dan staat Rick voor je klaar!
Motion Graphic Designer

Jaap


Jaap, is onze held in de animaties. Hij zorgt voor de bewegende titels, spectaculaire intro's, animatieverhalen en alles wat te maken heeft met motion graphics.

Wil je bijvoorbeeld graag een animatie in je promotievideo die een tabel weergeeft, bewegende lijnen en noem het maar op, dan kan dat van A tot Z helemaal voor u gemaakt worden.
Visual/special effects

Erik


Erik, met zijn vliegende auto's, ontploffingen, kabels wegpoetsen en reflecties maken... Zit jij bijvoorbeeld achter je computer te werken, en wil je dat in je video hebben? Maar dat kunnen we niet op die manier filmen, omdat in de reflectie van je scherm een camera te zien is?

Maar we moeten en zouden het shot zo opnemen. Dan kan Erik ervoor zorgen dat de reflectie precies zo wordt nagemaakt zoals hij in het echt zou zijn. Daarnaast kan hij een klok laten ronddraaien alsof het heel laat wordt, en allerlei special effecten toevoegen in de video.
Fotograaf

Daphne


Daphne, zorgt voor een mooie extra binnen Okay Media. Naast het produceren van video's, kunnen wij ook professionele foto's voor u laten maken. Bijvoorbeeld van een bijeenkomst, trouwerij, een locatie, foto's voor op de website.

Daphne weet hoe ze de juiste compositie kan vinden om het beste uit een foto te halen. Ze is lekker spontaan, en heeft altijd een grote lach op haar gezicht. Zij zorgt ervoor dat het plaatje voor u helemaal wordt afgemaakt!